Наем, продажба, производство на шатри, тенти и халета

Шатри, Тенти, Палатки, Халета, Хангари, Навеси, Мембрани

Шатра под наем, Тента под наем, Палатка под наем, Хале под наем
+359 899 244 444
24/7

Препоръки

С тази референция искаме да изкажем нашата благодарност и изключително добрите си впечатления от съвместната ни работа с екипа на „Глобал РТС“ ООД.

Качеството на обслужване и спазването на сроковете правят „Глобал РТС“ ООД предпочитан за нас партньор!

Бих искала от името на целия екип на ''Симетрик комюникейшън'' да Ви благодаря за чудесната работа и професионализъм, които доказахте по време на подготовката и организирането на събитието GTG и ''Галерия Бургас''.

Още веднъж благодарност за положените усилия!

Най-добрата препоръка е нашата галерия , която разкрива нашите неограничени възможности за мобилност, добра визия и неуспоримо качество!

www.global-rts.bg/bg/gallery

С настоящата референция бихме искали да изразим своята висока оценка за осъществените до момента съвместни дейности и проекти на МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ ЕООД с фирма "ГЛОБАЛ РТС" ООД за отдаване по наем и сервизно обслужване на мобилни конструкции.

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с фирма „ Глобал РТС „ ООД.

Искрено препоръчваме „ Глобал РТС „  ООД на всички, които търсят професионални решения и безгрешно обслужване в договорените срокове на изпълнение и надежден партньор с екип от професионалисти.

С настоящото искаме да изкажем благодарност и изключително добрите си впечатления от съвместната ни работа с екипа на „Глобал РТС“ ООД.
Искрено препоръчваме фирмата на всеки, които държи на прецизно изпълнение и професионализъм.

С настоящото писмо бихме искали да изразим своята благодарност на фирма Глобал РТС за нейният принос за успешното провеждане на поредицата събития, включени в Британските седмици в България.

Без колебание бихме препоръчали Глобал РТС като надежден бизнес партньор – с коректна документация, компетентен и вежлив персонал, гъвкав управленски екип.