Наем, продажба, производство на шатри, тенти и халета

Шатри, Тенти, Палатки, Халета, Хангари, Навеси, Мембрани

Шатра под наем, Тента под наем, Палатка под наем, Хале под наем
+359 899 244 444
24/7

През 2006 година създадохме "Глобал РТС" ООД с цел да предложим на пазара в областта на подвижните конструкции ( шатри, халета, тенти и др.) качество, стил, лоялност, удобство, комфорт. Оттогава  до сега се специализираме в производството, продажбите и наема на лесно сглобяеми алуминиеви халета, индустриални и парти шатри, които отговарят на индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент. Отличаваме се с бърз и интензивен растеж, непрестанно развитие и модернизиране, както на предлаганите продукти и услуги, така и на производствената и складовата ни база, помещения и площи.

Решаваща роля при развитието на дружеството са иновативността и гъвкостта, кратките срокове за производство, доставка и монтаж.

Професионализмът, който градим вече осма година е постигнат с много практически опит в областта, включващ старание, желание, умения и разбира се краен успех от страна на подбран екип.

Днес дейността ни покорява всевъзможни локации, обновява и разширява кръга си от услуги, допринасящи за непрекъснато гласуване на доверие от страна на нашите клиенти, както и увеличаване на техния брой.