Наем, продажба, производство на шатри, тенти и халета

Шатри, Тенти, Палатки, Халета, Хангари, Навеси, Мембрани

Шатра под наем, Тента под наем, Палатка под наем, Хале под наем
+359 899 244 444
24/7

Предимствата на алуминиевите шатри, тенти, халета, хангари използващи стоманени свръзки пред изцяло стоманените!

Алуминиевите шатри, тенти, халета, хангари, сгради, сравнени със стоманените са олекотени поради разликите в относителното тегло на килограм на стоманата и алуминия. Теглото на конструкцията е от голямо значение и дава възможност за бързо и кратко време безпрепятствено да се покриват площи огромни по размери и несравними като време за изграждане със стандартните познати на традиционния пазар така наречени метални халета от един или друг вид.

Възможността, която ни дават да се проектират и прикрепят един към друг материалите използващи се в конструкцията и покритията, захващащите елементи е несравнима като бързина и естетика, за иновации и варианти при конструирането и реализирането, които предлагат с тяхната практичност, опростеност, несравним кратък срок на монтаж , демонтаж, ниски разходи за транспорт и дълъг „живот“.

Именно модулният, пъзелният принцип на изграждане, взаимозаменяемостта на голяма част от детайлите ни дава на практика не една шатра, тента, хале или хангар, а предимството купуваме едно, имаме много. Имаме я неизолирана за склад, но ни трябва с решение за отопление, производство, подменяме, преобличаме конструкцията и задоволяваме своевременно нашата потребност.

За кратко време в производствен или увеселителен цикъл, необходимостта от сухо помещение козирката, навеса, перголата, шатра, тента, халето или хангара стават наш неизменен спътник. Последващата нужда е част от нашето развитие на обекти, площадки строителни или не, използвайки многофункционалността на една част от модулите, скатовете или които и да било други елементи.

Залагайки на една мъдра мисъл:  „всичко тече, всичко се променя“ използваме само бързо преместваеми, взаимозаменяеми сглобки, стоманени въжета, обтегачи, болтови, нитови и други прихващащи и съединяващи части. Пътят на нашите продукти е съпътстван с прагматични оптимизирани и минимални разходи (липсват необходимост на фундаменти, кран, безпроблемни за узаконяване, бърза подмяна само на покритието или други части от конструкцията не ви е необходима група от високоплатени, квалифицирани специалисти при повреди и нужди от подновяване)  за време, пари съпътстващи вашият бизнес и необходимост.  

Притежавайки алуминиеви конструкции проектирани и произвеждани от нас, вие на практика притежавате не една купчина „старо желязо“, а инвестиция която може да смени предназначението и собственика си многократно (съществуващ вторичен пазар), по голямата остатъчната стойност, малката площ, която заема в разглобено състояние, дългият жизнен път нямат себеподобна и конкурентна.

Нашият екип Ви гарантира непрестанно развитие и нови продукти!