Препоръки

Нашият екип е набор от професионалисти, които ще се погрижат да бъдете обслужени качествено и любезно чрез изчерпателна информация, компетентност и неизчерпаемо съдействие. Служителите ни са мотивирани, проактивни, отговорни, непрекъснато усъвършенстващи своите знания и умения.

С тази референция искаме да изкажем нашата благодарност и изключително добрите си впечатления от съвместната ни работа с екипа на „Глобал РТС“ ООД.

Качеството на обслужване и спазването на сроковете правят „Глобал РТС“ ООД предпочитан за нас партньор!

- Тисен Круп

С настоящото искаме да изкажем благодарност и изключително добрите си впечатления от съвместната ни работа с екипа на „Глобал РТС“ ООД.
Искрено препоръчваме фирмата на всеки, които държи на прецизно изпълнение и професионализъм.

- British Council | Bulgaria

С настоящата референция бихме искали да изразим своята висока оценка за осъществените до момента съвместни дейности и проекти на МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ ЕООД с фирма "ГЛОБАЛ РТС" ООД за отдаване по наем и сервизно обслужване на мобилни конструкции.

- Metro

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с фирма „ Глобал РТС „ ООД.

Искрено препоръчваме „ Глобал РТС „  ООД на всички, които търсят професионални решения и безгрешно обслужване в договорените срокове на изпълнение и надежден партньор с екип от професионалисти.

- The Voice

Бих искала от името на целия екип на ''Симетрик комюникейшън'' да Ви благодаря за чудесната работа и професионализъм, които доказахте по време на подготовката и организирането на събитието GTG и ''Галерия Бургас''.

Още веднъж благодарност за положените усилия!

- Симетрик комюникейшън


С настоящото писмо бихме искали да изразим своята благодарност на фирма Глобал РТС за нейният принос за успешното провеждане на поредицата събития, включени в Британските седмици в България.

Без колебание бихме препоръчали Глобал РТС като надежден бизнес партньор – с коректна документация, компетентен и вежлив персонал, гъвкав управленски екип.

- Британско посолство София