Наем, продажба, производство на шатри, тенти и халета

Шатри, Тенти, Палатки, Халета, Хангари, Навеси, Мембрани

Шатра под наем, Тента под наем, Палатка под наем, Хале под наем
+359 899 244 444
24/7

В началото на  2006г. създадохме "Глобал РТС" ООД и от тогава се специализираме в областта на предлагането, проектирането, разработването, производството, продажбата и отдаването под наем на висококачествени алуминиеви шатри, халета, хангари, тенти, мембрани, куполи, навеси и перголи  като качествен и лоялен изпълнител.

Ние ще проектираме, оферираме и ценообразуваме всяка новородила се идея, която решите да реализирате. Ще изготвим всички необходими документи за легализация узаконяване на Вашите мобилни конструкции. След сключване на положителна сделка за продажба или отдаване под наем ние ще произведем, транспортираме, монтираме и демонтираме съответните преместваеми къщи, шатри, сгради.

ШАТРИ ПОД НАЕМ, ХАЛЕТА и ТЕНТИ, удовлетворяващи желанията и на най-взискателните клиенти. Всеки продукт се предлага в разнообразни размери, цветове и възможност за допълнително оборудване, отопление и осветление. Осигуряваме транспорт, монтаж, демонтаж и почистване на шатрата, тентата, халето или каквото и да е било наето, закупено от нас или не друго съоръжение.

Разполагаме с голям асортимент от индустриални и парти шатри, халета, тенти и необходимите за тях аксесоари и профили. За павилионите, контейнерите, шатрите и други мобилни или стандартни сгради, развиващи хранително вкусова дейност е налице подходящо оборудване за кетъринг.

От нас ще получите цялостни интериорни решения и отделни компоненти за обзавеждане – пейки, маси, столове, системи за климатизация, осветление и други. Всеки един компонент може да бъде закупен или нает за определен срок.

При нас ще намерите налични както индустриални шатри, така и парти шатри. Богатият асортимент от цветове и размери ги прави подходящи за панаири, спортни събития, сватби на открито, концерти и други мероприятия. В зависимост от конкретната необходимост ще ви предоставим многоетажни шатри, павилиони, олекотени шатри и много други с площ от 9 кв.м. до над 3000 кв.м. Шатрите са лесни за сглобяване и са изработени от висококачествен огнеустойчив материал, който издържа на различни атмосферни влияния.

"Глобал РТС" ООД продава и отдава под наем удобни за транспортиране и лесни за сглобяване тенти. Тентите са разнообразни по размер, брой на стените и конструкциите. Клиентът може самостоятелно да избере колко, какви и кои стени да има тентата и от какъв материал да бъдат. Тентите може да бъдат затворени, полуотворени, напълно отворени с прозрачни или не стени и покривни елементи, което разширява диапазона на възможните им приложения. Сглобяването на тента отнема 5 минути, а размерите и варират от малка тента  2м. x 2м. до открити тенти с размери 5,6м x 12м.

За Вашите потребности можем да осигурим подвижни различни по големина тунели, различни видове индустриални и военни халета. Те са изработени от висококачествени материали и съвременни варианти на захващане на покритието. Халетата са леки, изключително мобилни и може да имат широко приложение за съхранение на селскостопанска продукция, складове, за търговски центрове и други.

За тези, които имат желание сами да сглобят, построят или преустроят своите халета шатри, тенти, перголи, зимни градини и т.н. продаваме необходимите алуминиеви профили и аксесоари като нитове, въжета, халки, колани, ремъци, захващачи, ципове и много други.

Шатрите, халетата, тентите и останалите продукти, които предлагаме са съобразени с Европейските стандарти и са с гарантирано високо качество.

Екипът ни е готов да откликне на Вашите специфични нужди и да изготви индивидуален проект, спрямо Вашите потребности за конкретния случай, за да останете доволни клиенти.