Услуги

Ние ще проектираме, оферираме и ценообразуваме всяка новородила се идея, която решите да реализирате

В началото на 2006г. създадохме "Глобал РТС" ООД и от тогава се специализираме в областта на предлагането, проектирането, разработването, производството, продажбата и отдаването под наем на висококачествени алуминиеви шатри, халета, хангари, тенти, мембрани, куполи, навеси и перголи като качествен и лоялен изпълнител.

Ние ще проектираме, оферираме и ценообразуваме всяка новородила се идея, която решите да реализирате. Ще изготвим всички необходими документи за легализация узаконяване на Вашите мобилни конструкции. След сключване на положителна сделка за продажба или отдаване под наем ние ще произведем, транспортираме, монтираме и демонтираме съответните преместваеми къщи, шатри, сгради.

Шатри под наем, Халета и Тенти, удовлетворяващи желанията и на най-взискателните клиенти. Всеки продукт се предлага в разнообразни размери, цветове и възможност за допълнително оборудване, отопление и осветление. Осигуряваме транспорт, монтаж, демонтаж и почистване на шатрата, тентата, халето или каквото и да е било наето, закупено от нас или не друго съоръжение.