От нас Вие може за закупите или наемете съоръжения с различно предназначение, като парти шатри, халета и хангари за склад и още

За да реализираме Вашите идеи ние ще проектираме, консултираме и ценообразуваме Вашите представи, след което ще предложим, оферираме най-разумния и ефективен за вас вариант, които ще подкрепим с документиране ако това е необходимо.

Ще произведем желаните от Вас мобилни конструкции за наем или продажба с търговски, спортни, военни, производствени, логистични и развлекателни цели. При желание от Ваша страна можем да транспортираме, монтираме, демонтираме, да преработим, та дори и заменим дадения продукт. И това не е всичко, Ние можем да Ви предложим пълно обслужване на Вашите шатри, халета, тенти изразяващо се в ремонтиране, почистване и пълно сервизиране.

От нас Вие може за закупите или наемете съоръжения с различно предназначение, като парти шатри, халета и хангари за склад, тенти и палатки тип ножична или хармоника на ниски цели. Практични варианти на покритие: термо панел, гофрирана ламарина, винил.Сред нашите предложения ще откриете интересни идеи, като презентационни и търговски павилиони, туристически или работни каравани, разновидност от конструкции и гастромобилни преместваеми системи.  Предоставяме Ви възможността да закупите различни видове профили и богата серия от аксесоари необходими за производство, ремонти и битови нужди.

За добрия интериорен завършек Ви предлагаме разнообразно оборудване , интересни екстериорни и интериорни декори, оградни заграждения, врати и всичко останало от което имате нужда.

Гласуваното ни доверие и поверени отговорности, ние оправдаваме с усърдна работа, старание, развитие и всеотдайност.

Едни искат, други пишат, трети говорят, ние го правим